Jei svajojate apie pastovų, profesionalų įvaizdį, kupiną klasės ir elegancijos, tuomet premium kvepalų atitikmenys skirti būtent Jums.
Kvepalai yra Jūsų vizitinė kortele, o asmeninė ir profesinė sėkmė gali priklausyti būtent nuo naudojamų kvepalų kokybės. Originalių prancūziškų kvepalų atitikmenys puikiai tinka įvairiems stiliams – jie patinka ir romantikams, ir maištininkams, pabrėžia subtilumą arba išryškina stiprybę. Geri kvepalų atitikmenys savo kvapu nesiskiria nuo originalų, suteikia tokį patį pasitikėjimą bet kokioje situacijoje o svarbiausia, yra pigesni. Tačiau tai nereiškia, kad mūsų prekės yra pigesnės. Dėl aukštos ekvivalentų kokybės siūlome aukštesnes kainas nei mūsų konkurentai. Mūsų parduotuvėje esantys prancūziški aukščiausios klasės kvepalai išsiskiria aromatų įvairove – nuo subtilių gėlių ir vaisių iki energizuojančių, sunkesnių rytietiškų aromatų derinių. Premium atitikmenys – Paryžiaus kvepalų parduotuvės pasiūlymas. Mūsų parduotuvėje rasite kelis šimtus gerai žinomų kvepalų atitikmenų, tokių kaip: Armani, Versace, Dior, Calvin Klein, Coco Chanel arba Chloe.
| ID del partner | DF68BB81ED15471 |

- Positiva 95.24%
- Neutrale 0%
- Negativa 4.76%
Numero totale di recensioni: 42
Calcolato su 10 opinioni dei clienti (ultimi 12 mesi)
- 95.24%
- 0%